Tervetuloa mukaan!

Olen Marianne, tapahtuma- ja juhlasuunnittelija Espoosta. Olen kahden ihanan ja vauhdikkaan pojan äiti ja asustamme vanhassa puutalossa, aivan kuin Huvikummussa. Rakastan sisustamista, puutarhan hoitoa, juhlia ystävien ja perheen kesken, ompelemista, elokuvia, musiikkia, laulua, kuvataiteita, keramiikkaa, juoksemista ja polkupyöräilyä. Työtapaamisiin saavun usein sähköpyöräilen. Eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni, kotonamme asustaa oranssi kissa Ukko. Olen jo useamman vuoden harrastanut keramiikkaa ja koukuttunut keramiikan tekemiseen täysin. Maalaan toisinaan tauluja ja ompelen vaatteista sisustustekstiileihin. Ruuanlaitto ja leivonta ovat aina olleet mieluista puuhaa, kokeilen toisinaan aina uusia reseptejä ja seuraan ruokatrendejä.
Rakastan kesää ja kukkamekkoja, paljain varpain kävelyä ja kesäöiden lempeyttä. Lumoudun syksyn pimeistä illoista, sateen ropinasta peltikatossa ja ruskasta. Talven kirpakoista päivistä, jäällä kävelystä, hiihdosta, vauhdikkaista mäenlaskuhetkistä ja nuotiolla olosta. Kevään herättyä hullaannun luonnon heräämisestä, kukista, kesän odotuksesta ja auringosta. Vuodenaikojen vaihtelut haluan nähdä tutuissa maisemissa. Ulkoilen paljon ja tunnen luontoa. Kuljen aistit avoinna ja nappaan värimaailmoja luonnosta. Jos matkailen niin matkailen yleensä kaupunkeihin. On ihana tutustua erilaiseen arkkitehtuuriin, katsella ihmisiä ja inspiroitua ihmisten tyyleistä. Omaan valokuvamuistin ja kopioin mieleeni nopeasti ravintolojen ja muiden miljöiden tunnelmia ja värimaailmoja.
Olen opiskellut tekstiilimuotoilua, pitänyt useamman oman näyttelyn maalausten ja tekstiilitaiteen parissa sekä tapahtumatuottaminen on suuri intohimoni. Siinähän yhdistyy kekseliäisyys, visuaalisuus, kaupallisuus, organisointi ja toimeliaisuus. Kouluttaudun koko ajan lisää ja olen aktiivinen seuraamaan juhlien ja tapahtumien eri julkaisuja. 
Tervetuloa mukaani tapahtumien ja juhlien maailmaan! Matkassa pääset tutustumaan perhejuhlista tapahtumiin, varmasti saat napattua ideoita juhlien järjestämisestä eri juhlapalvelujen tarjoajiin. 

Kommentit

Suositut tekstit